Huisstijlen

Ontwerp van huisstijlen
In de afgelopen jaren heeft BvdBDesign uit Badhoevedorp voor diverse organisatie huisstijlen ontworpen. In mijn portfolio treft u enkele voorbeelden aan.

Professionele uitstraling
Een huisstijl ontwerpen, is een proces dat ik samen met de klant doorloop. Vaak beginnen huisstijlen met een gesprek over uw organisatie, uw identiteit en uw markt of doelgroep. Wat volgt is een traject waarin ik een of meerdere voorstellen aan u voorleg, waarna u aangeeft waarnaar uw voorkeur uitgaat en er eventueel aanpassingen worden doorgevoerd. Met als resultaat een huisstijl die in alle opzichten recht doet aan de (gewenste) uitstraling van uw organisatie en waarmee u zich met trots naar buiten toe kunt presenteren.

Uitwerking huisstijlen
Bij het ontwerp van een huisstijl let ik er uiteraard niet alleen op hoe uw logo er vrijstaand uit komt te zien. Het gaat óók om de toepasbaarheid. Bij de huisstijlen die BvdBDesign heeft ontworpen, laat ik niet alleen zien hoe deze tot hun recht komen op een visitekaartje of in briefpapier. Indien van toepassing kijk ik ook hoe uw nieuwe huisstijl toont op bijvoorbeeld uw wagenpark, vlaggen, bedrijfskleding, etc.

Contact
Wilt u uw nieuwe huisstijl door mij laten ontwerpen?
Neem dan contact met mij op.


huisstijlen